Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Шпигуємо за новинками від компанії Audi

Цієї осені в Інгольштадті готують запуск виробництва одразу двох нових моделей, які вже на початку наступного року надійдуть до продажу в країнах Євросоюзу. Мова йде про кроссовер Q3 та спортивне чотиридверне купе A7. Останнім часом, крім шпигунських фото та відео матеріалів почала з’являтися інформація стосовно зовнішнього вигляду та технічних характеристик довгоочікуваних новинок від німецького преміум бренду.

Наразі, саме Audi Q3 є найстарішою моделлю компанії, оновлення якої потребують не тільки клієнти, а і бренд загалом. Виробник планує серйозно модернізувати Q3 та досягти максимальної переваги над відомим конкурентом в обличчі BMW X1. Як стверджують самі німці натхнення вони черпали споглядаючи останні новинки – флагманський седан A8 та середньо розмірний кроссовер на ім’я Q5. За інсайдерською інформацією новий Q3 отримає сучасну панель приладів та модернізовану платформу MQB, яка вже не один рік використовується для різних автомобілів концерну VW Group.

Нове покоління Audi Q3 збільшиться у розмірах, але концепція компактного позашляховика з відмінною керованістю та практичністю залишиться без змін. Радикальні зміни очікуються в інтер’єрі, адже велика кількість елементів салону будуть запозичені з Q2 та Q5. Під капотом Q3 можна буде зустріти весь спектр силових агрегатів, включаючи нові 1,5-літровий бензиновий двигун та 1,6-літровий турбодизель. Згодом на кроссовері з’явиться 2-літровий мотор на 190 к.с. та топовий 2,5-літровий двигун потужністю 400 к.с. Також відомо, що найпотужніші варіанти отримають систему повного приводу Quattro.

Наступною за важливістю новинкою визнано модель A7, яка повинна вийти на ринок в середині 2018 року. Серед конкурентів розкішному купе називають такі автомобілі як Mercedes-benz CLS та BMW 6-series Gran Coupe. Зовнішній вигляд Audi A7 нагадуватиме концепт під назвою Prologue продемонстрований ще у 2014 році на автосалоні в Лос-Анджелесі. Передня частина купе стане більш виразною, а задня за рахунок поздовжнього ліхтаря додасть технологічності.

В технічному плані нас очікує ще один крок уперед, адже всі доступні технології будуть поширені саме на новому поколінні A7. На сам перед це стосується преміум платформи MLB Evo, яка запозичена від позашляховика під назвою Audi Q7.

Модернізований інтер’єр зможе похизуватись наступним поколінням Virtual Cockpit, що освіжить застарілу панель приладів попередника. За попередньою інформацією, нова A7 позбавиться від патрубків вихлопної системи, що стане частиною нового стилю наступних моделей бренду. Під капотом купе встановлюється виключно потужні 6-циліндрові силові агрегати, але німці не виключають появу базових 4-циліндрових моторів потужністю від 190 к.с. Після презентації купе настане черга Audi A6, але робити висновки стосовно цієї моделі зарано… 

 

18.08.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Шпигуємо за новинками від компанії Audi

Політика конфіденційності